Cafétipsaren –– en app för alla fikasugna

Nu har Astma- och Allergiförbundet tagit fram en app där du kan tipsa andra – och själv få tips – om caféer, restauranger och serveringar som har goda alternativ utan ägg, gluten, mjölk och laktos. Kanske kan de dessutom avnjutas på en rökfri uteservering?

– Denna app kommer att ge alla som vill fika en chans att både dela med sig av bra fikatips, men också att själva kunna hitta nya ställen att gå ut och fika på, säger Ingalill Bjöörn, ordförande i Astma- och Allergiförbundet.
Informationen i Cafétipsaren bygger helt på rekommendationer från användarna. Astma- och Allergiförbundet tar inget ansvar för att de omnämnda serveringarna har specialanpassad kost.

Fler kommer

Till att börja med är det just de uppräknade ingredienserna ovan som finns som förvalda alternativ, men fler kanske kommer att läggas till. Dessutom finns det plats att lämna egna kommentarer.
– Vår förhoppning är att människor över hela Sverige ska dela med sig av sina favoritställen och att serveringarna ska bli motiverade att bli tillgängliga för fler.
Appen finns för både Iphone och Androidtelefoner.

Relaterade artiklar

post-template-two-posts.php post-template-two-posts.php