Vill ni ha mina recept, Liseberg?

Vi var på Halloween-Liseberg i förra veckan och rysmyste. Vi åt på Greenroom tills vi var proppmätta och Kimmi-Kid rymde ut. Jag hann i kapp. Men vi hade hellre ätit plättar eller våfflor, det är mer tivolikänsla och barnen ville verkligen ha det. Så tråkigt att säga nej. Borde jag maila dom?

Hej, igen. Vi är mitt i hösten och snart måste vi börja tänka jul, vad händer, hur fort går tiden? Jag kan tipsa om att om ni nångång åker till Liseberg eller Gröna Lund så finns det många alternativ för allergiker nu. Jag skulle säga att Gröna Lund är bäst överlag, (när det kommer till mat och allergiker) dom har fler alternativ och på alla sina ställen, på Liseberg finns vegobuffé på Greenroom som är supergod ibland och tråkig ibland. En sak som jag inte fattar; hur svårt skulle det vara att ha alternativ utan allergener på deras plätt- och våffel-ställen? Jag kan skicka grymma recept! Ett vego och ett glutenfritt. Alpros grädde och vanliga sylten till det och ni kan servera alla!

Kimmi-Kid, 2, var leopard med jacka. Nikki-Lo, 4, var leopard utan jacka men med brallor. Lite lagom utklädda. Min man Per och jag var klädda som vanligt, dvs ganska rejält utklädda i andras ögon. Haha.

Comments are closed.