Så här blev håret!

Kommer bli perfekt för Labyrint-inspelningen på svt nu i vinter. Precis den här frillan ska jag försöka ha i rutan sen.

Jag tänkte ta ut svängarna ordentligt med färg och form på alla vis, så inför inspelningen behöver jag även testa ut kläder, skor och inte minst SMINK. Att hitta bra smink-produkter utan för mycket parfym och som inte stör min knasiga, känsliga hud och som kan funka för tv är ju en utmaning i sig.

SVT tillhandahåller såklart smink, men det är inte säkert den funkar. Så jag har researcha lite själv. Nu har jag hittat ett parfymfritt och veganskt sminkmärke som heter Linda Hallberg. Jag vill nämligen ha nåt riktigt glammigt och kanske med färg den här säsongen. Så det ska jag testa nu. Håll tummarna.

Ilands-inlägg, detta, men samtidigt är det ju jobb. Kram!

Comments are closed.