Jag är på semester

Jag har inte börjat jobba än. Jag har inte kommit tillbaka från semestern. Jag är bara på jobbet lite tillfälligt för att göra klart den här tidningen för tryckning. Bara så att ni vet.
Jag är bra på att låtsas, och jag tänker suga på sommarkaramellen så länge det bara går. Det är ju inte så svårt när solstrålarna står som spön i backen och vattnet är varmt nog för ett kvällsdopp.
Att låtsas är inte så dumt. Hela sommaren har jag låtsats att jag är en sån där typ som får gjort det hon vill. En som gör sina strechövningar på morgonen och sedan tar en promenad. Och nu har det blivit sant! Vi får se hur länge det varar. Men lite är bättre än inget i alla fall.
Vill du pröva att låtsas fram en ny självbild? På sidan 12 finns övningar som hjälper luftrören att klara doftöverkänslighet. Om du vill prova det. Och på sidan 16 finns härliga vegetariska recept. Det kanske kan vara något att smaka?
Men det är förstås du som bestämmer hur du vill ha det. Det är liksom hela poängen med att låtsas.

Text Annika Olsson