Galet god glass

Hej, alla mjölkallergiker! Och hej, alla andra med. Ni som följt mig vet att jag nästan är lite fixerad vid en av årets stora glassnyheter, och här kommer mer på ämnet.

Äntligen fick jag nämligen testa fler smaker av nya, efterlängtade, mejerifria glassen från Ben and Jerry’s! Och jag fick dessutom min brorsa Jonas att filma mig.
Så håll till godo med det här lilla klippet där jag testar Fudge Brownie (chokladglass med klumpar av browniekaka) och Chunky Monkey (bananglass med bitar av mörk choklad och valnötter):

Jag har (som jag tidigare skrivit) redan testat två smaker, Peanut Butter & Cookies och Chunky Monkey. Den senare dök alltså åter igen upp i klippet ovan, men ett dubbeltest kan väl inte skada?
Den fick ju dessutom högre betyg nu! (Sist fick den 4/5, men nu när jag testade igen var båda smakerna verkligen lika goda, och chokladen var definitivt en 5:a!)
Dock är jag lite förvirrad. Det ska nämligen finnas fyra smaker, men jag har hittills aldrig hittat Coffee Caramel Fudge … än jag ger inte upp hoppet!

Dom tre smaker jag hittills testat är så himla fantastiska att det nästan är svårt att ge betyg. Glassen är i en egen liga. Just det där med stora klumpar och bitar … mmmm!

Jag tänker att detta blir en bra utmaning till alla andra mjölkfria glassmärken!
Andra favoriter jag har är bland annat struten Choice från GB och Hanna och Lilly’s chokladglass. Men den är gjord på cashewnötter och det kanske inte alla tål. Oatly’s funkar ju med. Och Go Coconuts.

Kram!

4 Responses to “Galet god glass”

oktober 12, 2017 at 1:55 e m, Lena said:

Kul test! Skulle vara roligt att se dig prova andra saker och höra vad du tycker om dem!

oktober 17, 2017 at 12:23 e m, Kitty said:

> Absolut, har du några förslag på vad? Kram!

oktober 23, 2017 at 11:01 f m, Lena said:

Smink till exempel. Du verkar vara bra på det! Och hårprodukter. Jag tycker det är svårt att hitta parfymfria schampon och balsam som har samma kvalitet som ”vanliga”. Och finns det några bra parfymfria stylingprodukter?

oktober 26, 2017 at 8:19 e m, Anna said:

Jag tycker att Neutrals Balsam är riktigt bra.
Vänligen Anna

Comments are closed.