Pannkaksrulle

Sött. Ett härligt mellanmål för stora och små.

Ingredienser

120 g mjölk- och sojafritt margarin
2 dl mjölkfri lågproteinmix
3 dl rismjölk
1 krm salt
3 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
sylt

Tillagning

Sätt ugnen på 225 grader. Klä en långpanna med bakplåtspapper, smörj det lätt. Smält margarinet i en kastrull och rör ned mixen. Späd med rismjölken medan du vispar. Tillsätt salt och vaniljsocker. Sjud tills smeten kokar. Låt svalna lite. Rör sedan ner bakpulvret lite i taget. Fördela smeten i långpannan och grädda i 20 minuter i nedre delen av ugnen tills pannakakan fått gyllenbrun färg. Låt svalna något.
Stjälp upp pannkakan på ett bakplåtspapper, dra bort pappret från ovansidan. Fördela sylten på och rulla ihop den från långsidan. Pudra över med florsocker.

Skriv ut

Hitta fler recept som innehåller: