Ni är fantastiska!

Det bästa med det här jobbet är att man får ta del av så många människors berättelser. Jag blir så glad när jag ser hur generösa ni är att dela med er av era upplevelser. Att ni gör detta för att andra ska kunna få hjälp och idéer.
Den här tidningen är fylld av människor och livshistorier. Du kommer att få möta Linda Söder, 19, som berättar om sin svåra laktosintolerans. Linda tål inte ens de minimala mängder laktos som finns i mediciner. Hon är trött på att hennes problem inte tas på allvar (sidan 4).
Vi får också möta ett gäng föräldrar som bestämt sig för att ge varandra stöd kring barnens allergier. Ett stöd de inte hittar någon annanstans (sidan 16).
Roger Oscarsson berättar om hur det är att leva med två ganska ovanliga allergier, latex- och kolofoniumallergi. Han tål inte saker som gummiresåren i strumporna och inte heller klisterremsorna på kuvert. Det tog ett tag för Roger att lista ut vad som var problemet. Han berättar sin historia på sidan 10.
Vi har också träffat Camilla Söderström. Hon är allergisk mot så många sorters mat att det blev svårt att laga några rätter alls. Med en stor påhittighet har hon nu skrivit en egen kokbok (sidan 20).
Kanske har du något du vill berätta om? Hör av dig!

Text Annika Olsson