Nattmössan is back!

Jag illustrerar med tjock strumpbralla på huvudet i logens soffa. Håll till godo.

I förra inlägget, klippet, berättar jag ju om min aha-upplevelse gällande hårspray. Så här i efterhand kan jag inte fatta hur jag INTE såg sambandet!
Jag menar, lukten, alla miljoner minipartiklar i inandningsluften plus att sen gå runt med det i håret, så nära munnen och näsa hela dagen. Eller, hela dagen, förresten … JÄMT! Jag tvättade ju knappast ut sprayen på kvällarna vilket ju innebär att sängkläderna besudlades och både jag och Per utsattes konstant, hela dygnet. Tur att jag skippade 80-talsfrillan innan kidsen kom.
Nu är jag tyvärr lite i samma sits. Allt material vi gör till det här barnprogrammet ska kunna klippas ihop med varann och vi filmar inte kronologiskt till dom tio olika avsnitten, så allt måste se likadant ut. Så med dom här hårfärgerna gäller det därför att bara tvätta håret en gång på helgen. I natt sov jag med mössa. Det är det nya här hemma nu.

Kram!

Comments are closed.