Mitt liv som allergiker

Tänk om jag vetat att jag skulle kunna vända min allergi till nåt kul. I hela livet har den gjort att jag känt mig annorlunda och allmänt jobbig, men äntligen! En vändning!

Jag ska nämligen blogga här om mitt liv som allergiker.
Jag har astma, allergi och eksem (den heliga treenigheten för oss atopiker) och det har jag haft sen jag var liten. Det har varit många salvor, tabletter, sjukhusvistelser och inhalationer, men jag har också en del bra minnen som lekterapi med oändliga pysselmöjligheter på sjukhuset och Astma och allergiförbundets julfester i Göteborg. Dom var helt magiska! En sal full med allergiker och deras familjer. Det var så skönt att inte vara udda, att kunna äta nästan allt på den juliga fikabuffén och alla barn fick julklappar! Jag kommer aldrig glömma den gången jag fick en riktig Sindy-docka i en regnbågsskimrande jumpsuit med våfflat hår! Jag gick som på små moln i flera dagar.

Jag heter alltså Kitty. Jag är en tvåbarnsmorsa som kommer från Göteborg men bor i Stockholm sen 2010. Jag har jobbat som DJ, mycket med radio, tv, blogg, podd, som krönikör och det senaste en hel del med pyssel och barnprogram.

Så, det var en liten presentation! Jag är ju ny här, så om nån av er undrar över nåt, vill tipsa om en produkt jag borde testa, (tänkte filma små klipp ibland där jag testar så kallat ”allergivänliga” produkter) eller nåt helt annat.

Så kul att få vara här! Massa kramar från Kitty.

Comments are closed.