Massor av djur i vårt hem!

Vi älskar ju djur. Hade vi kunnat så hade vi nog haft många hemma. Jag hade gärna hjälpt både katter och hundar som behöver hem. Men nu är det som det är.

Trots detta har vi fullt av djur hemma. Överallt faktiskt. Dom finns på hyllor, som lampor, prydnader, koppar, sängkläder, handdukar, tavlor/illustrationer, kuddar, leksaker … Massor av djur men ingen päls. Så här kan det se ut hemma hos oss. Kanin, rådjur och fågel i köksfönstret.

Jag är som synes lite svag för prydnader. Helst porslinsdjur.

När Per och jag träffades bodde vi i olika städer. Innan vi fick till vår första träff i Stockholm bad jag honom skicka bilder på hur han bodde. Första bilden var på porslinsdjur. Jag blev helt mållös! Hade jag helt ovetandes träffat en person som samlar på samma sak som jag?! Lite knasigt är det. Nu för tiden är dom flesta undanpackade på vinden eller sålda på loppis, men vi har trots det, säkert en 50 djur kvar här inne i lägenheten.
Eller vad sägs om två ärvda 40-tals-svalor på väggen, djurlampor i form av hund, kanin, rådjur och ekorre, en stor, svart panter och en hög med marsvin? Jag kanske borde göra ett videoklipp och visa upp alla, samtidigt som jag räknar? Nån som vill se?

Kram!

Comments are closed.