Inget sjukhus på hela året!

Jag och Per insåg igår att barnen inte behövt vara inlagda på sjukhus för astma på hela 2017, det är första gången sen 2013 tror jag.

Vi har bara haft ett par episoder, en just nu, faktiskt, och dom har vi fixat bra hemma med föreskriven kortisonbehandling. Vi är så himla tacksamma och glada, kan detta betyda att vi faktiskt har bra kontroll och balans i medicineringen? Kanske kommer det gå bättre för barnen än för oss föräldrar, kanske kommer deras astma växa bort? Vi hoppas!

Snart är barnprogrammet (Labyrint som jag jobbar med just nu) färdiginspelat och då kommer jag lägga mig exakt här. I mitten. Jag tar kanske bort doktorsväskan först.

Om jag orkar. Kram!

KittyLabyrint

Ps: Detta är ju inte världens bästa bild, men när jag fick chansen att spela in en liten scen i Labyrint-scenografin med skådisen och programledaren Angelica från Sommarlov i så vill jag ju gärna visa upp det.

Comments are closed.