Hej igen!

En kille jag dejtade sa till mig en gång att jag har så ”gamla” händer. Det var inte kul. Jag var dessutom 20-nånting då.

Jag vet att det är sant, dom ser ”gamla” ut, och jag undrar om kortison och eksem har nåt med det att göra. Sen jag var liten har händerna varit mitt värsta eksemställe. På vissa fingrar har jag liksom haft så många år av sår, blåsor, kli, riv, klåda, svullnad och kortisoninsmörjning att det nästan hade varit konstigt om huden sett ”ung” ut. Den är liksom tunn, skrynklig och dessutom fortfarande mer eller mindre röd och sårig.
Det är inte kul med känslig hud och eksem när omvärlden tycker att alla ska va så himla jäkla perfekta. Hud ska va slät och felfri. Och tydligen inte ”gammal”.
Fast så är det ju inte i verkligheten. Inte för flera 100.000 av oss. Så kanske borde jag vara stolt över mina ”gamla” händer istället? Vem har sagt att ungt alltid är bäst? (Förutom normen, idealet, all media etc, då? Hehe.) Gamla händer är väldigt vackra nu när jag tänker på det, kanske var det egentligen en komplimang jag fick?

De funkar iaf bra att göra coola tecken med. På bilden är min fina vän Sara och jag på ett plan. Hon och jag tog en liten tripp till Barcelona i våras.
Puss från Kitty!

Comments are closed.