Var jag rabiat mot rökaren?

Jag har blivit så himla mycket känsligare för lukter med åren, är det åldern eller blir den typen av allergi ofta värre oavsett? Nån som vet?

Jag skrev för ett tag sen i min andra blogg, som jag inte alls uppdaterar lika frekvent som den här, om hur jag var tvungen att gå från min plats på tåget på grund av en person som verkligen stank rök. Det blev (minst sagt) lite bananas stämning i kommentarsfältet. Här kan du kolla in det om du vill.
Men vad tycker du? Hur hade du, som fellow allergiker, gjort?

Det som kanske inte framgick i originalinlägget var att jag faktiskt ville berätta för personen i fråga varför jag bytte plats, jag ville att hen skulle få vetskap om hur allergiker och luktkänsliga uppfattar stark röklukt i sin omgivning. Hade hen luktat svett eller annan kroppsodör hade jag absolut inte sagt nåt, det kan ju vara ofrivilligt. Var jag rabiat?

Comments are closed.