Utan parfym (och smink!?) mitt i mataffären


Hej! Det var lite speciellt att stå och filma sig själv mitt inne på Ica. Per verkar kanske inte heller helt bekväm, men för att sparka igång något så viktigt som parfymfria veckan så fick jag helt enkelt anta utmaningen.

Det Per menade i filmklippet är att han tycker att andrahandskläder behöver ett par tvättar med ett sk. ”milt parfymerat” tvättmedel. Han är lite känslig, bacillskräck kallas det kanske? Han hävdar att han känner lukt i plaggen från tidigare ägares kropp eller tvättmedel, jag är inte helt säker. Den här gången blev det hur som helst bara parfymfria inköp. (Jag själv var i samma anda nästan helt sminkfri i klippet, jag är faktiskt lite stolt. Det hade varit otänkbart för bara några år sen. Woohoo! Jag lär mig!)

Massa kramar!

Comments are closed.