Svt-tankar och laktosfritt fika

Det är spännande och lite skumt att vistas i dom här delarna av SVTs lokaler, fatta hur mycket som har hänt och gjorts här!

Nu menar jag inte På Spåret som på bilden, i första hand, som ju förövrigt görs i Göteborg, utan mer saker från förr. Allt har ju gjorts här i stora studio ett! Hylands Hörna, Trazan och Banarne, alla Melodifestivaler … Om väggarna i dom här logerna kunde tala … så hade det nog inte bara varit kul minnen dom skulle berätta om. Jag tror att det utspelats en och annan otrevlig scen här också. Den gamla skolans programmakare med tillhörande översittarfasoner har säkert gett sitt team en och annan avhyvling just här.

Förövrigt har vi laktosintoleranta deltagare här i Labyrint idag. Jag fick kliva in och tipsa vår produktionsassistent som skulle iväg och handla fika. Vanliga, frysta bullar i påse är oftast helt utan ägg och mejerier.
Så nu kalasar vi alla på samma goda grejer!

(Själv har jag gjort en lite knasig blandning jobb just här i studio ett genom åren. Eller vad sägs om Let’s Dance, Lilla Melodifestivalen, Världens Barn-galan och så nu mitt tredje år på Labyrint.)

Kram!

Comments are closed.