Omdömen om vårdcentraler på nätet

Läs vad andra tyckt om din vårdcentral och tyck till själv. En ny sida på internet ger patienter möjlighet till konsumentupplysning om vården.

OmVård.se är en samlingsplats för information om vårdcentraler och sjukhus som drivs av Sanocore AB. Varje månad har OmVård.se ungefär 45 000 besökare som vill veta mer om sin vårdcentral eller sitt sjukhus.
Besökare kan ge omdömen om vårdcentraler direkt på OmVård.se . Tanken är att skapa en kanal där användare ska kunna berätta om positiva erfarenheter och förändringsmöjligheter både för vårdcentralerna och för andra användare. Vårdcentralerna och besökare kan i sin tur besvara omdömena genom att skaffa ett vårdgivarkonto på OmVård.se.

– Vi hoppas att det kan vara ett stöd för era medlemmar, både att kunna ställa frågor direkt till vårdcentralerna om astma- och allergivården och informera varandra om vårdcentraler de kan rekommendera eller råda att avstå ifrån, säger Kerstin Beckman, kommunikationsansvarig.
– Vi vill att omdömena ska bli ett konstruktivt möte mellan patienter och vårdgivare. Därför har alla vårdcentraler möjlighet att skaffa ett vårdgivarkonto och ge officiella svar till patienterna. Vi kommer också att rensa bort alla omdömen som namnger vårdpersonal eller andra patienter.
– Vi planerar att inom kort utöka omdömesfunktionen också till sjukhus.

Relaterade artiklar

post-template-two-posts.php post-template-two-posts.php