Det kliar när jag steker

När jag var liten sa min hudläkare att jag skulle smörjas in helt i olivolja. Tro fasen det kliar i knävecken ibland när jag steker.

Nej, men ärligt talat, så verkar just växtoljor ha oändliga möjligheter och användningsområden, iaf om du ska tro alla tips som finns på nätet. Kokosolja mot löss, rapsolja som duschtvål, solrosolja som hudkräm. Det låter ju smart, men funkar det? Och är det ok för oss med känslig allergihud? Det är ju inte alltid, har jag tyvärr fått erfara, som det sk naturliga, ekologiska ”med växtextrakt” är så bra ur ett allergiperspektiv, tvärt om. Flera naturliga och dessutom rätt dyra krämer har gett mig både klåda och utslag och nu, äntligen, bär det av till hudläkaren! (Att det ska vara så svårt att ta tag i att boka tid.)
Har du nåt tips eller nån erfarenhet när det kommer till hudvård och så kallade naturliga produkter?
Kram!

Jag och Per döljer våra torra, rodnande och fjällande partier bakom solglasögon. Också ett sätt?

Comments are closed.