Det är nåt i luften på jobbet

Jag har tidigare skrivit om barnprogrammet Labyrint, där jag medverkar. Vi hann inte klart allt vi skulle, så jag har fått ytterligare en extradag inplanerad på SVT.

Vi spelar in i superstora studio ett, i tv-huset på Gärdet i Stockholm, i den äldsta delen som invigdes 1967. När jag varit borta och kom tillbaks (för att jobba den första extradagen) nu i veckan så bekräftades nåt jag misstänkt: jag tål inte nåt i luften. Min näsa vill rinna. Under dom veckor jag var på plats hela långa dagar blev det successivt värre hela tiden. Så fort jag kom hem blev det bättre. Det är gamla lokaler, kanske dålig ventilation eller kan det vara nåt i dammet eller materialen? Oavsett, verkar det bara vara jag som reagerar. Jag är ju där bara i korta perioder, så inga åtgärder kommer vidtas, jag har inte ens sagt nåt, faktiskt, men det hade ändå varit intressant att se vad mätningar skulle ha visat. Här sitter jag och snörvlar i sminket.

(Det skulle såklart kunna vara nån hår- eller sminkprodukt, men jag använder samma ibland hemma och då känner jag inget, och det fortsätter hela dagen på svt, inte bara i sminket.)

Massa kramar!

Comments are closed.