Ytliga veckan öppnad!

Hallå! Just nu sitter jag i en frisörstol och på detta sätt sparkar jag igång en väldigt ytlig vecka här på bloggen.

Jag sitter alltså här och blir fin. Jag vet inte om alla skulle kalla det just ”fin”, men snart börjar inspelningen av barnprogrammet Labyrint och jag tror att barnen kommer uppskatta mitt blå-lila-rosa hår.

Jag frågade hårstylisten Tess nyss om allergi vs. blekning och hårfärger, hon svarade  att EU har väldigt strikta regler när det kommer till allergener i produkter, och faktiskt inte för kundens skull i första hand, utan för frisören som ju står och håller på med produkterna hela dagarna.

För mig har det alltid funkat bra iallafall, konstigt nog. Här ser vi Tess Niva i full fart med mitt hår!

Snart kommer slutresultatet. Håll ut.

Comments are closed.