Bullar med kokos & lime

Bullar med spännande smaker.

11 dl Semper Finmix (eller 7–8 dl Jyttemjöl)
1 dl socker
1 tsk bakpulver
150 g mjölkfritt margarin
50 g jäst
3 dl kall rismjölk eller vatten
Fyllning:
2 dl kokosflingor
100 g mjölkfritt margarin
lite drygt 1 dl kokossocker
(går även bra med rörsocker eller vanligt strösocker)
finrivet skal av 2 lime plus saft från 1 lime

Blanda mjöl, socker och bakpulver. Finfördela margarinet i blandningen. Rör ut jästen i rismjölken eller vattnet. Häll blandningen över mjölet och arbeta ihop till en deg. Tillsätt mer mjöl om det behövs. Låt jäsa 50 minuter. Rör samman fyllningen under tiden.
Ta upp degen på mjölat bord och kavla ut degen till en kvadrat cirka 50×50 cm. Skär ut 36 fyrkanter. Lägg fyllningen i mitten och vik sedan hörnen över fyllningen mot mitten och tryck ihop. Lägg i stora pappersformar eller på bakplåtspapper. Låt jäsa cirka 45 minuter.
Grädda i mitten av ugnen, 250 grader, i cirka 8 minuter. Sikta över florsocker över bullarna när de svalnat.

Linda Svensson Foto Jens Sølvberg